Gyász: Álmában hunyt el a híres sorozatsztár – legyőzte a rák

79 éves korában elhunyt John Challis, angol színész, akinek legismertebb alakítása Boycie a Szemesnek áll a világ vígjáték sorozatban.

Az egyik legnépszerűbb vígjáték sorozat szereplője volt

Sokaknak a Szemesnek áll a világ című sorozatból lehet ismerős, mivel éveken gondoskodott a jó hangulatról.

A karaktere egy gátlástalan használt autókereskedő, Terrance Aubrey Boyce - határozottan a vígjáték -rajongók kedvence volt.

Challis a sorozatban Sir David és Nicholas Lyndhurst mellett szerepelt 1981-től a 2003 -as utolsó részig.

A karakternek kezdetben csak egy jelenetben kellett volna szerepelnie, de Boycie a sorozat előrehaladtával egyre inkább előtérbe került.

Valójában annyira népszerű volt a nézők körében, hogy amikor véget ért a sorozat, a BBC előrukkolt egy spin-off sorozattal, Az otthon zöld füvén-nel, ami Boycie és felesége, Marlene kalandjairól szólnak. Négy évadon keresztül futott. Később a Benidorm című vígjáték sorozatban is feltűnt 2015 és 2018 között.

Sue Holderness, aki Marlene-t alakította, így emlékezett meg: „John Challis 36 évig volt a partnerem a képernyőn és a színpadon, valamint a szeretett barátom. RIP drága John. Minden nap hiányozni fogsz."

Steven Woodcock pedig, aki Jevont alakította a sitcomban, azt mondta, hogy Challis”fantasztikus színész és csodálatos ember, csodálatos vele dolgozni.”

Crissy Rock színésznő, aki Challis mellett jelent meg a Benidorm sorozatban, a Twitteren ezt írta: „John, te igazi úriember voltál, és mindig olyan szerető és támogató volt velem. Gondolok a családodra és a közeli barátaidra ebben a nehéz időszakban. Pihenj jól. Crissy xx"

Televíziós szerepei közt említésre méltó még a Ki vagy, Doki?, aminek 13. szezonjában Scorby-t alakította.

Lapozz tovább, a cikk folytatódik!

leadkép: 123rf.com

Oldalak

  • 1
  • 2