Sztárok

Alföldi Róbert gyászol: a színész szívbe markoló sorokkal búcsúzott élete egyik legmeghatározóbb alakjától

Alföldi Róbert Facebook-oldalán emlékezett meg szeretett magyartanáráról, aki sokkal többet jelentett neki egy oktatónál, így szívszorító sorokkal búcsúzott el tőle.

Megviselte őt tanára elvesztése

A Jászai Mari-díjas magyar színész és rendező, Alföldi Róbert közösségi oldalán tudatta követőivel egy hosszabb bejegyzésben fájdalmát: a művész elvesztett egy szívéhez igen közel álló személyt, méghozzá gimnáziumi magyartanárát, aki sokkal többet jelentett neki egy oktatónál, ugyanis nem csupán tudást adott számára, hanem több mindenre is megtanította őt. „Igen, tegnap Szentesen voltam, voltunk, mert drága Erzsi néni – BÁCSKAI MIHÁLYNÉ MOLNÁR ERZSÉBET – búcsúztatója volt. A szentesi Horváth Mihály Gimnázium magyartanára. Az én gimnáziumi magyartanárom. De ez nagyon kevés, mert minimálisan sem adja vissza azt, hogy mi is volt Erzsi néni nekem, és hát nekünk, akik drámaisok voltunk, meg akik nem voltak drámaisok, de voltak olyan szerencsések, hogy tanította őket” – kezdte bejegyzését a színész, aki szerint ma nem lenne ugyanaz az ember, ha nem abba a gimnáziumba jár, ahol olyan tanárai és osztálytársai voltak, mint amilyenek.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A közkedvelt médiaszemélyiség ezúttal Palik László YouTube-csatornájának műsorában vallott arról, miért is távozott az ATV képernyőjéről.
Sztárok
Még az ág is húzza a 36 éves Amanda Bynest: az egykori hollywoodi komika élete legborzasztóbb napjait éli.