Sztárok

Emlékszel még Alain Delonra? Így néz ki a legendás színész egyetlen lánya, Anouchka

A francia szívtipró gyönyörű lánya egészen különleges, így nem csoda, hogy ő a család szeme fénye.

A francia sármőr

Alain Delon már 86 éves, azonban fiatalon ő volt a tökéletes férfi, akiért nők milliói epekedtek – nem csoda, hiszen még mai szemmel nézve is elképesztően jó pasi volt az ifjú francia szívtipró, aki színészként, filmrendezőként és producerként is kipróbálta magát az évek során. Karrierje az 1960-as években érte el a csúcspontját, amikor filmjeivel világhírnévre tett fel francia létére, népszerűségét pedig sikerült tartósan is megőriznie, nem állt be az egyfilmes sztárok sorába, akik csak egyszer alkottak valami kiemelkedőt. Tehetsége mellett egész életében adta a pletykák és hírek forrását magánélete is, hiszen igazi nőcsábász hírében állt, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy kétszer is megnősült és három gyermeke született. Először Nathalie Delont, a francia színésznőt vette feleségül, majd 1987-ben Rosalie van Breemennel, a holland modellel kötötte össze életét, akitől két gyermeke született: a színész egyszem lánya, Anouchka, illetve Alain-Fabien. Első gyermeke anyja Nathalie, a fiú pedig Anthony Delon néven látta meg a napvilágot 1964-ben – az 57 éves Anthony apja nyomdokaiba lépve szintén a színészi szakmát választotta. Érdekesség, hogy Alainnak állítólag van még egy fia, Christian, aki az énekesnő Nicótól született, ám őt a színész soha nem ismerte el sajátjának annak ellenére, hogy Christian akár az ifjú Alain ikertestvére is lehetne, olyan nagy a hasonlóság. Delon magánéletét és nőügyeit tehát nem kis feladat kibogozni, annyi szépséggel volt dolga anno a színésznek, sőt mi több, sokáig téma volt az is, hogy nem csak a nőkhöz, de a férfiakhoz is vonzódik, ami még tovább bonyolítja a helyzetet. Az azonban biztos, hogy lánya, Anouchka a színész szeme fénye, nem véletlenül: nem csak gyönyörű és tehetséges, de már egy unokával is megajándékozta Alaint. Galériánkban mutatjuk, hogy néz ki ma Delon egyszem lánya!

Anouchka Delon 1990. november 25-én látta meg a napvilágot Alain és Rosalie van Breemen holland modell lányaként, a családban pedig óriási volt akkor az öröm, hogy lányuk született, akiben a francia és holland vonások egyvelege igazi szépséget alkotott.
Kattints a további képekért!

Egyszerűen döbbenetes a hasonlóság a két nő között – mintha egymás tükörképei lennének.

Leadfotó: Facebook/erik.douilly

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Szinte hihetetlen, de Tina Turner már 83 éves, pedig a kinézete alapján évtizedeket is letagadhatna a korából.
Sztárok
Megyeri Csilla büszke arra, amit elért: önálló, független nőként tud létezni, még akkor is, ha közel egy évtizede párkapcsolatban él. Állítja: semmiben nem változna az élete, ha egyik pillanatról a...
Fashion&Beauty
A hajápolás nem a megfelelő sampon vagy balzsam kiválasztásánál kezdődik. Rengeteg olyan dolog van, amit meg kell tennünk, hogy a tincseink szépek és egészségesek maradjanak.