Szívet tépő, ahogyan Alain Delon sírva búcsúzik barátjától, Jean-Paul Belmondótól

Legendás barátság fűzte össze a két francia sármőrt, akik annak idején együtt kezdték a színészi pályát. Alain Delon könnyek között búcsúzott Jean-Paul Belmondótol.

Riválisok is lehettek volna, de ők barátok lettek

Ahogyan a Femcafe.hu is megírta, 88 éves korában távozott az élők sorából a francia újhullám egyik ikonikus alakja, a francia színészlegenda Jean-Paul Belmondo. Régi barátja, Alain Delon a minap rövid interjút adott, amely során a sírással küzdve, remegő hangon beszélt arról, hogy élete egy része ment el, és felidézte, hogy hat évtizeddel ezelőtt együtt kezdték a színészi karrierjüket.

"Teljesen le vagyok sújtva. Most megpróbálok megkapaszkodni, hogy ne történjem meg velem ugyanez öt óra múlva. Bár nem lenne rossz, ha együtt mennénk el. Az életem része volt, együtt kezdtük a pályánkat hatvan évvel ezelőtt" - mondta a 85 éves Alain Delon a CNews hírtelevízióban.

Az Origo felidézte, hogy nem mindig volt felhőtlen a két színészóriás kapcsolata: már mindketten a francia film első számú sztárjai voltak, amikor Delon és és Belmondo a hetvenes években, a Borsalino forgatását követően olyannyira összevesztek azon, hogy kinek hányszor szerepel a neve a főcímen és a plakátokon, hogy pereskedésig fajult az ellentétük. Szerencsére a kilencvenes évektől megint nagyon közel kerültek egymáshoz, még ekkor is forgattak közösen egy akciófilmet. Évtizedek óta szoros barátság fűzte őket össze.

A fiatal Insta-sztár korábban Mick Jagger barátnője volt, egy ideje a 91 éves világsztárral jár-kel. Egy igazi bombázó.

Fotó és leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak