Válik a sztárpár! Kiderült, miért döntött a szakítás mellett az énekesnő

Mindenki arra kíváncsi, miért bontja fel az álompár a házasságát.

Tönkrement a házasságuk

Talán sosem volt annyira aktuális a Someone Like You című dala Adele-nek, mint az utóbbi időszakban. Az aranytokrú dívát és férjét 6 éves kisfiúk sem tudta együtt tartani, 7 év házasság után beadták a válókeresetet. A 30 éves énekesnő és 45 éves üzletember férje, Simon Konecki egy ideje már nem élnek együtt, a Just Jared információi szerint a házaspár a válás mellett döntött. A szomorú hírt két közeli hozzátartozójuk, Benny Tarantini és Carl Fysh is megerősítették.

Mi történt közöttük?

A Nickiswift bulvároldal információi szerint Adele és Simon Konecki házasságában a legnagyobb problémát a korkülönbség jelentette. A férj 14 évvel idősebb, mint Adele, így az életük különböző szakaszokban tart. Adele szeretett volna visszatérni a színpadra és új dalokat írni, de párja ragaszkodott hozzá, hogy a lehető legtovább maradjon gyermekük, Angelo James közelében. Az évek teltek és az énekesnő példás anya és feleség volt, de szakmai élete teljesen a háttérbe szorult, pedig a közönség várta, hogy a Rolling In The Deep slágergyárosa újabb dalokkal írja be magát a zenetörténetbe. A 15 Grammy-díjat bezsebelő előadó nem tudott elszakadni a vágytól, hogy visszatérjen, de ez a döntése a házasságába került.

A gyerek tartja csak össze őket

“Adele és párja szakított, de továbbra is elkötelezettek, fiukat közösen, szeretetben szeretnék felnevelni. Ahogy eddig is, most is kérik magánéletük tiszteletbentartását” – olvasható a pár sajtósa által kiadott közleményben.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!