Sztárok

Adele megmutatta legújabb klipje bakiparádéját, nem lehet kibírni nevetés nélkül

Az énekesnő mindig olyan komolynak tűnik, most itt a bizonyíték, hogy nagyon is tud nevetni magán.

Megjelent az Easy on Me

Pár hete derült fény arra, hogy hosszú évek hallgatása után Adele nagy visszatérésére készül. Hat esztendeje jelent meg az Oscar-, Golden Globe-, valamint tizenötszörös Grammy-díjas angol énekesnő, zenész-dalszerző legutóbbi albuma, de hamarosan újra összetöri milliók szívét, ugyanis megjelenik soron következő, szám szerint negyedik lemeze, ami minden bizonnyal zsúfolásig tele lesz slágergyanús, tőle megszokott balladákkal.

Októberben meg is jelent az első melódia a korongról, ami szinte rögtön a rajongók legújabb kedvence lett. Az Easy on Me minden létező rekordot megdöntött, a megjelenése utáni 24 órában a legtöbbet játszott dal lett a Spotify-on és globálisan. A számban az énekesnő kilencéves fiát szólítja meg, és a volt férjével való válásáról vall.

A videóklipet a nagysikerű kanadai filmes, Xavier Dolan rendezte, aki már Adele 2015-ös dala, a Hello kapcsán is együttműködött a sztárral. A klip jelenleg több mint 145 millió megtekintésnél jár a YouTube-on. Ám amilyen erőteljes és drámai a kisfilm, annyira viccesen zajlott a forgatása, erről pedig nemrégiben maga az énekesnő tett közzé egy videót.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Nincs is annál szörnyűbb, mint amikor az esküvő küszöbén toporogva tudjuk meg, hogy az személy, akiket életünk párjának gondoltunk, csúnyán elárult minket.
Sztárok
Sztárok
A 75 éves színész Geszti Péter Adom a napom című műsorában elevenítette fel a megrázó történetet.