Sztárok

A semmiből került elő Medveczky Ilona húga? Egy titokzatos nő állítja, a művésznő a féltestvére

Medveczky Ilona a Mokkában mesélte el, nemrég előkerült egy nő, aki azt állítja, ő a féltestvére. Olvasd el a hihetetlen történetet!

Előkerült Medveczky Ilona húga?

A 75 éves Medveczky Ilona volt a Mokka vendége hétfő reggel, ahol Demcsák Zsuzsával és Pachmann Péterrel beszélgetett az egészségi állapotáról. A művésznő sajnos nemrég kertészkedés közben eltörte a csuklóját, ráadásul gerincbántalmak is kínozzák. Ha mindez nem lenne elég, előkerült egy vadidegen nő, aki azt mondja magáról, hogy ő Medveczky húga.

"Számomra egy igen közel álló hölgy azt mondta, hogy Lábatlanban egy Medveczky Mária nevű hölgy azt mondta neki, hogy a húgom. Kellemetlen volt, hiszen tudom, hogy édesapám soha nem kacsintgatott jobbra meg balra. Ebből kifolyólag nekem nem lehet húgom, nem beszélve, hogy édesapám nagyon korán meghalt. Állítólag az ő édesanyjának még csekkeket is küldött gyerektartásra. (...) Állítólag megkeresett, de én nem tudok róla" - mesélte a művésznő a kamerák előtt, majd hozzátette, szerinte az illető csak pénzt akar.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: TV2/Mokka

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Sztárok
Amióta berobbant a köztudatba, Julia Robertset mindig vörös hajjal láttuk, ennek azonban most vége, a színésznő ugyanis drasztikus változtatás mellett döntött.
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Sztárok
Metzker Viki is bekerült a nyertesek közé a Joy Social Media Award díjátadón, méghozzá a #Hallgasshazait kategóriában.