A palota becsapva érzi magát: Harry herceg most tényleg minden határt átlépett?

Harry azt mondta, izgatottan várja, hogy az emberek első kézből származó beszámolót olvassanak az életéről, amely pontos és teljesen igaz.

Egy herceg története

Harry hercegnek nem kért engedélyt, Erzsébet királynőtől, hogy megírja memoárját, de a királyi családot előre tájékoztatta. A Penguin Random House hétfőn jelentette be, hogy a sussexi herceg memoárt ír, amely a tervek szerint 2022 végén jelenik meg.

A 36 éves Harry herceg nemrég négyszemközt beszélt a királyi családdal a könyv megjelenéséről - mondta a PEOPLE-nek egy szóvivő.

A szóvivő hozzátette, hogy Harrytől nem várható el, hogy engedélyt kérjen a Buckingham-palotától a projekthez.

A Buckingham-palota nem kívánt nyilatkozni, ám a PEOPLE-nak azt mondta: "A könyvvel kapcsolatos bármilyen tisztázás Sussex hercegének és hercegnéjének feladata lenne".
"Ezt nem úgy írom, mint a herceg, akinek születtem, hanem mint az az ember, akivé váltam" - mondta Harry hétfői nyilatkozatában. "Sok kalapot viseltem az évek során, szó szerint és átvitt értelemben is, és remélem, hogy a történetem elmesélésével - a tetőpontok és gödrök, a hibák és tanulságok - segíthetek megmutatni, hogy bárhonnan is jöttünk, több közös van bennünk, mint gondolnánk."

Majd így folytatta: "Mélységesen hálás vagyok a lehetőségért, hogy megoszthatom, amit eddigi életem során tanultam, és izgatottan várom, hogy az emberek első kézből származó, pontos és teljes mértékben igaz beszámolót olvassanak az életemről".
A könyvből és a hangoskönyvből származó bevételt - amely a nyilvánosság előtt töltött gyermekkoráról, az afganisztáni katonai szolgálatáról és az útjáról, amíg Meghan Markle férjévé és a 2 éves Archie és az 1 hónapos Lilibet Diana apjává vált - jótékonysági célokra ajánlják fel.

Oldalak

  • 1
  • 2