Sztárok

Bejelentették A Dal 2022 zsűritagjait: igazi slágergyárosok lesznek az ítészek

Nemcsak a műsorvezető személyét illetően történt változás, a zsűri is teljesen megújult A Dal 2022-es évadában. Végre kiderült, melyik négy hazai zenész választja majd ki a közönséggel együtt az év hazai slágerét jövőre.

Lerántották a leplet a zsűriről

Szerdán végre fény derült, hogy kik lesznek A Dal című műsor zsűritagjai a 2022-es évadban. Azt már korábban is tudni lehetett, hogy Wolf Kati és Mező Misi zsűriznek majd – erről a műsor egyik házigazdája, Rókusfalvy Lili posztolt az Instagram-oldalán kedden. A tizenegyedik évadban a nemrégiben apai örömök elé néző Freddie helyett A Dal színpadán már többször bizonyító Király Viktor lesz a másik műsorvezető, aki szerdán rántotta le a leplet a fantasztikus négyes másik két tagjáról. Mint kiderült, Ferenczi György és Egri Péter csatlakozik a fentebb említett sztárokhoz, ők keresik majd jövőre a közönséggel együtt az év hazai slágerét a Duna Televízió élő show-jában január 29-től, szombatonként.

Wolf Kati kilenc év után foglal újra helyet a zsűriszékben, ugyanis a dalverseny első, 2012-es évadában s ellátta már a megtisztelő feladatot. Az énekesnő 2015-ben és 2020-ban versenyzőként állt színpadra. Mező Misi, a Magna Cum Laude frontembere negyedik alkalommal keresi a közönséggel együtt a legjobb hazai slágert. A szájharmonika-virtuóz Ferenczi György másodszorra vesz részt a dalpárbaj ítészei között. Míg Egri Péter, a rockabilly zene magyar nagykövete, korábban zenekarával, a Mystery Ganggel állt A Dal színpadán.

Lapozz a további információkért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Visszafogott, elegáns, mégis sikkes és nagyon csinos – talán ezekkel a szavakkal lehetne a leginkább jellemezni Ránija királyné meseszép kék ruháját, ami természetesen remekül állt a jordán király...
Fashion&Beauty
Elsőre úgy tűnhet, hogy Katalin hercegné kedvenc frizuráját bonyolult elkészíteni, azonban egy meglepően egyszerű praktikának köszönhetően pillanatok alatt megvalósíthatod te is – ráadásul nem is...
Lifestyle
Ha felismered az elrejtett állatot ebben az új optikai illúzióban, az azt jelenti, hogy egy született vezető vagy, különösen a munka terén.