A 6 leggázabb sztártetkó - Fotók

Hollywoodban is divat a tetoválás, számos híresség varrat magára különböző szimbólumokat, képeket. Egy szépen megtervezett tetkó nagyon szexi tud lenni, azonban egy összecsapott, meggondolatlan tetoválással is igencsak ronthatjuk az összképet. Így járt ezzel néhány sztár is, akik most már inkább elrejtenék, mintsem hogy ország-világ előtt mutogassák a félresikerült műveket.

1. Angelina Jolie

A szexi színésznő nem volt ám mindig ilyen visszafogott és családcentrikus, mint most. Brad Pitt előtt a kicsit különc Billy Bob Thornton felesége volt három zűrös éven keresztül. A vállán található „Billy Bob” tetoválás is ebből az időszakból maradt rá, bár mostanra már átíratta, s a helyén gyermekei és férje születési ideje és koordinátái találhatók.

2. Charlie Sheen

A „Két pasi meg egy kicsi” egykori sztárja sorozatbéli szerepében nem épp a szebbik nem megbecsüléséről volt híres, bár volt olyan idő, amikor a csillagokat is lehozta volna egy nőért, s ő nem más volt, mint Denise Richards. Szegény Charlie Sheen is beleesett abba a hibába, hogy szerelme nevét varratta magára, az egykori „Denise” felirat azonban szakításuk után hamar átalakult, mégpedig az angol „winning” szóra, ami magyarul győzelmet jelent.

Ezt is ajánljuk: Ápolatlan női világsztárok, akik nem ismerik a borotvát

Fotók: celeb.tattoos.nu; magazine.foxnews.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!