50 felett is szépek - Ilyen káprázatosak Hollywood idősebb dívái

Bizony, bizony ötven felett és a botoxon túl is van élet! Bemutatjuk nektek azokat a színésznőket, akik a mai napig korukat meghazudtoló erőfeszítéssel forgatnak és a ráncosan is sugárzóan szépek!

Helen Mirren (67)

A brit nagyasszonyt három éve a hazájában megszavazták az év legjobb testű nőjének. A titka mindössze annyi, hogy minden nap korán kel és egy órákig sétáltatja a kutyáit.

Meryl Streep (63)

Minden idők egyik legtehetségesebb színésznőjeként emlegetik, de a filmiparban a tehetség mit sem ér szépség és jó alak nélkül. Meryl háromszor-négyszer jár úszni egy héten, minden alkalommal legalább 55 hosszt "lenyom", napozni viszont nem szokott.

Susan Sarandon (65)

"Nem bagózok, jó étvággyal eszem, rendszeresen mozgok és nem égetem szénné magam a napon. Azt hiszem ez a maximum, amit magamért tehetek." - nyilatkozta Susan a "People" magazinnak. És milyen igaza van!

Fotók: pixar.wikia.com, wallruru.com, fanpop.com

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Rengeteg lájkot és hozzászólást tudnak generálni azok a képek, amiken Krausz Gábor Mikes Annával szerepel. Itt viszont változott a helyzet egy másik különleges személy miatt.
Sztárok
Vicces lenne éppen a királyi család egyik tagját látni a Bridgertonban, nemde? Nos, úgy tűnik, ez nem is lehetetlen!
Sztárok
Egy szempillantás alatt csavarta el a férfiak fejét Brooklyn Decker a Kellékfeleség azon jelenetében, mikor apró bikiniben sétál ki a hullámzó tengerből. A gyönyörű színésznő az utóbbi időben kissé...