Sztárok

Így üdvözlik a nyarat a sztárok: íme a legdögösebb hírességek bikiniben

Vérpezsdítő fotókkal kényeztetik szemeinket a hazai és külföldi sztárok.

Ők tarolnak a strandon idén nyáron

Sokat kellett várni rá, de immáron lassan egy hónapja megérkezett végre az igazi nyár: tombol a hőség, és a májusi rossz idő után ránk is fér már a D-vitamin. A közel 40 fokos hőmérséklet miatt mindenki rohan a strandokra, foglalja a last minute nyaralásokat, nem véletlenül: a városban alig lehet elviselni a hőhullámokat. A forróságot kedvenc celebjeink sem bírják felöltözve, így a jó idő beköszöntével egy percet sem késlekedtek, ledobták a textilt, és falatnyi bikiniben üdvözlik a nyarat. Nehéz eldönteni, melyik híresség a legszexibb, és kinek áll legjobban a „tombol a nyár” életérzés, egy azonban biztos: most már a hazai és külföldi sztárok is megnyitották a strandszezon, így elárasztanak minket a bombaalakok és beach bodyk. Galériánkban mutatjuk a vérpezsdítő fotókat!

Emily Ratajkowski A modell első gyermeke márciusban született, alig három hónapja, Emily azonban már vissza is nyerte szülés előtti bombaformáját.
Kattints a további képekért!

Ihász Gábor gyermekkori vágya volt, hogy egy napon híres focista legyen, az élet azonban nem ezt a sorsot szánta neki.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár, új lehetőségek és inspirációk nyílnak meg a körömtrendeket illetően is, melyekből idén sem lesz hiány.
Sztárok
Clementine egyre jobban hasonlít az édesanyjára és külsőleg minden adottsága megvan ahhoz, hogy hamarosan a nyomdokaiba lépjen.
Egészség
A kertedben hasznos gyógynövény lehet, a szántóföldeken viszont sok bosszúságot képes okozni.