Sztárok

Így élvezték a sztárok a 2019-es őszi FitBalance Arénát - Videó

Videóinterjúk a legsportosabb hazai hírességekkel.

FitBalance 2019 ősz

A sport és az egészséges életmód iránt elkötelezett magyar hírességekkel népesült be a Papp László Sport Aréna az idei őszi FitBalance Arénában, a Magyar Sport Fesztiválján. Az ingyenesen látogatható egész napos sport- és életmód fesztiválon a legnevesebb trénerek és edzők tartottak telt házas órákat, a Femcafe.hu nevével fémjelzett Női Zónában pedig a téma iránt elkötelezett magyar hírességek mesélték el saját tapasztalatikat az életmódváltás és a sport területéről. A nagyszabású sportrendezvényen több magyar sztár is részt vett, akik nemcsak fantasztikus alakjukkal, hanem mondanivalójukkal is arra motiválták a nagy közönséget, hogy tudatos táplálkozással és sporttal óvják az egészségüket és a szépségüket.

Nézd meg az eseményről készült videós beszámolónkat!

Melegítőben, sportos ruhában is stílusosak voltak.

Leadfotó: Femcafe.hu / Kunos Attila

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Lifestyle
Hosszú távú egészségünk miatt nagyon nem mindegy, milyen élelmiszerek alkotják a mindennapi étrendünket, a nagy forróságban pedig különösen fontos, hogy tudatosan táplálkozzunk.
Sztárok
Rengeteg sztár dönt úgy, hogy nem csak mozgással, hanem diétával is igyekszik kordában tartani az alakját. Így tesz Miley Cyrus is, aki mindenben visszafogja a kalóriákat!
Sztárok
Ha romantikus filmekről van szó, a Szerelmünk lapjai egészen biztosan kihagyhatatlan alkotás. A színészek nagyszerű alakítása mellett viszont érdemes egy pillantást venni a film gyönyörű ruháira is.