17 évesen megerőszakolták Joan Collinst: "Gyűlöltem azért, amit tett velem"

Az utóbbi hetekben egyre gyakrabban esik szó nemi erőszakról, legfőképpen a sztárok körében. Nagy port kavart a „Hetedik mennyország” sztárjának leleplezése, Bill Cosby körül is nagy a botrány, de korábbi eseteket is újra felemleget a sajtó. A 81 éves Joan Collins is felszólalt ebben a témában, és elmesélte élete legszörnyűbb időszakát.

Még szűz volt

Joan Collins életében először beszélt kamerák előtt arról az estéről, amikor majdani első férje, Maxwell Reed az első randevújukon megerőszakolta. A színésznő vallomása a „Brave Miss World” nevű filmben lesz látható, melyben az egykori Miss World, Linor Abargil utazza körbe a világot, hogy megszólaltasson bántalmazott nőket.

A világhírű színésznő 17 éves volt és szűz, amikor randira hívta az akkor már híres sztár, Maxwell Reed: „17 évesen erőszakoltak meg.” A randevú után a férfi elhívta magához, majd elment fürdeni, de előtte pár újságot adott Collins kezébe. „Mindegyik pornólap volt. Addig még nem láttam olyat” – emlékezet vissza a 81 éves sztár.

„A következő, amire emlékszem, hogy hanyatt feküdtem a kanapén és megerőszakolt. Valamilyen drogot kevert az italomba. A szert akkoriban Mickey Finnek hívták, de ma rohypnol néven ismert. Szörnyen éreztem magam, amiért ilyet műveltem.”

Fotó: Getty

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!