Lifestyle

Zseniális: ezzel a trükkel hatalmas területet szabadíthatsz fel a lakásban

Lesd el velünk Lennie Carter, azaz a TikTok hajtogató királynőjének legjobb trükkjeit, amikkel elképesztő mennyiségű helyet szabadíthatsz fel az otthonodban.

Mindenre van egy jó hajtogatós videó

Bárhogy pakolsz, sosincs elég helyed a lakásban? Nincs is idegesítőbb, mint amikor be kell nyomkodni a ruhákat és a kiegészítőket a szekrénybe, az utazásokhoz használt bőröndökről már ne is beszéljünk. Ideje hát leckét venni a profiktól, jelen esetben a TikTok hajtogatási királynőjétől - azaz Lennie Cartertől - akinek trükkjei nem kevesebb, mint 3 millió követőt hoztak már neki a közösségi média felületen, így bátran nevezhetjük a téma szakértőjének. Szó szerint minden ruhatípusra van egy jó videója. Mutatjuk is.

Így hajtogass pólókat:


Így hajtogass pulóvereket:


Így hajtogass nadrágokat:


Ez még nem minden, lapozz, mutatjuk hogy érdemes hajtogatni a mini-, midi- és maxiruhákat is!

Oldalak

Lifestyle
Recept
Íme egy egyszerű vacsoraötlet: készíts csirkéből meleg serpenyős caprese-t! Ez a tökéletes 30 perces étel, amelyet az év bármely szakában kipróbálhatsz!
Home&Design
Négy fő hiba létezik a fürdőszoba berendezésekor, amikbe rendszeresen belefutunk. Mutatunk pár tippet, hogy elkerüld őket és a funkció se menjen az esztétika rovására.
Fashion&Beauty
Csobbanni egyet az óceán csodálatos, kék vizében a nyár egyik legjobb része. Ha szeretnéd felidézni ezt az érzés, akárhányszor csak körmeidre pillantasz, ezt a körömtrendet imádni fogod!