Tuti tippek és tanácsok a gazdaságos pelenkavásárláshoz

Egy átlagos család nagyságrendileg 2-3 ezer darab pelenkát használ el a baba első születésnapjáig. Három éves korig ez a szám jócskán emelkedni fog, vele együtt pedig a kiadások mértéke is. Ha éppen ezért te is inkább az olcsó, diszkont pelenkákat keresed, akkor erre a problémára tökéletes megoldás lehet például a Gazdaságos pelenka. (x)

Ezért éri meg a gazdaságos pelenka

A Gazdaságos pelus, a Dada pelenka és a Pommette márka lényege, hogy nincs túlárazva, ami a nevesebb pelenkák esetében gyakran előfordulhat. Nincs reklámköltség, ami beépülne az árba, ráadásul nagy tételben, nagy kiszerelésben vásárolhatók, ami tovább javítja az ár/érték arányát, így valójában diszkont vagy nagyker áron juthatunk a pelenkákhoz. Tény, hogy ezek a termékek nem rendelkeznek indikátor csíkokkal (mint a legdrágbább termékek), de ez semmit nem von le a minőségükből. Egy gyakorlott anyuka/apuka így is tudni fogja, mikor érett meg a helyzet egy pelenka cseréjére.

Persze sokan esküsznek a nagy nevekre, mint a Huggies , a Libero vagy a legnagyobb tételben fogyó Pampers, és igazuk is van, hiszen ezek bevált, már bizonyított márkák. Azon szülők, akik szeretnek biztosra menni, vagy csupán nem fontos szempont számukra a gazdaságosság, természetesen továbbra is választhatják ezeket a termékeket.

Így spórolhatsz még többet

További enyhítésül szolgálhat a családi kassza számára, ha elfelejtjük a hagyományos bababoltokat és áttérünk az online pelenkadiszkont, pelenka nagyker megoldásokra és elmerülünk az online rendelés világába. Az internet számos lehetőséget kínál, jobbnál-jobb ajánlatok között böngészhetünk.

Az online pelenkadiszkont előnye amellett, hogy termékeiket nagyker vagy diszkont áron értékesítik, hogy az interneten naprakészen nyomon követhetjük az akciókat is, ráadásul nem kell boltba járnunk, sem pedig cipekednünk. Néhány kattintással el tudjuk intézni akár az egész havi bevásárlást, minden termékhez pontos leírás tartozik, az egységárak megjelenítésével pedig könnyebben tudunk kalkulálni. Ha gazdaságos pelenka nagykert keresel, akkor érdemes lehet a Pelenka.hu oldalon körbenézni, tényleg alacsony áraik vannak.

Praktikus és kényelmes

Az ár persze kétségkívül nem minden. De ha arra gondolunk, hogy a költségek mellett időt is spórolhatunk, elkerülhetjük az üzletekben megszokott rohanást, kapkodást, az esetleges üres polcok okozta kellemetlenségeket, mindenképp megéri egy virtuális körút az online boltok termékei között.

Fotók: freestockphoto.com, pexels.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!