Lifestyle

Soha ne melegítsd a mikróban a vizet, ha teázni szeretnél! Rengeteget ártasz vele magadnak, ha mégis így teszel

A mikrohullámú sütő egy fantasztikus konyhai eszköz, a tea vizének felmelegítéséhez azonban közel sem a legjobb opció – cikkünkben azt is eláruljuk, miért.

Az egyik leggyakoribb hiba

Bár elsőre azt gondolhatnánk, hogy a mikró használatáról már mindent tudunk, hiszen csak néhány gombot kell rajta megnyomni, és máris működésbe lép, valójában számos hibát követünk el még így is. Azt tudtad például, hogy ha teát szeretnél fogyasztani, a mikrohullámú sütő a lehető legrosszabb ötlet a víz felmelegítéséhez? Persze így sokkal gyorsabb, mint kivárni, míg elkészül a vízforralóban, mégsem ajánlott, a szakértők szerint ugyanis ezzel a megoldással több probléma is akad. Részletek a galériában!

A mikrohullámú sütő mindannyiunk életét megkönnyíti, hiszen használatával jelentős időt és energiát spórolhatunk a rohanó hétköznapokban. Jó megoldásnak tűnhet akkor is, ha nem szeretnénk sok vizet melegíteni, vagy nem akarunk azzal bajlódni, hogy egy lábasban melegítünk vizet a tűzhelyen – az igazság azonban az, hogy ezzel nagy hibát követünk el.
Kattints a további képekért!

Káros a túlzott teafogyasztás vagy sem? Cikkünkből most kiderül, miért érdemes minél többet fogyasztanod ebből az ízletes italból!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.