Erre nagyon figyelj a virsli vásárlásakor, elindult a visszaszámlálás Magyarországon

Szilveszterkor szinte mindenhol fog virsli kerülni az asztalra, de a SZÉP-kártyára is érdemes figyelni közben.

Eddig a hal volt a sztár a boltokban Magyarországon, de most jön a váltás.

A virsli fogyasztása szilveszterkor egy régi hagyomány.

Ez az étel ugye a német és az osztrák kultúrából származik, és ezek az országok híresek a sörkészítésről és a pezsgőgyártásról, amelyek szintén elengedhetetlenek a szilveszteri ünnepléshez. A virsli a kör alakú ételek közé tartozik, amelyek a teljességet és az örökkévalóságot szimbolizálják, és ezért szerencsét hoznak az új évben. Aki azonban nem akarja túlkombinálni, az csak azért eszi, mert finom, és ennyi az egész.

Most a boltokban is megindul a nagy virsifelvásárlás. Egész évben elérhető a 180, 200, 2*200, 400 és az 500 grammos kiszerelés, szilveszterkor viszont a 800 grammos nagy kiszerelés a legkeresettebb.

Viszont mire kell figyelni a virsli vásárlásnál, és mi a helyzet a SZÉP-kártyával Magyarországon, az a galériánkból kiderül!

A virsli minősége nagyban befolyásolja az ízét és az állagát, ezért fontos, hogy jó minőségű terméket válasszunk.
Kattints a további képekért!

Nem minden virsli, ami fénylik.

Leadfotó: Flickr – illusztráció

Oldalak

Video Élénk színek, merész minták: Íme a 2025-ös divattrendek
Lifestyle
Mi a közös ezekben az emberekben? Hogy veszélyben voltak, de egy láthatatlan hang a segítségükre sietett. Talán egy angyal, egy szellem vagy a tudatalattijuk volt?
Fashion&Beauty
Ez az új hajszín trend nemcsak elegáns és időtlen, de szinte magától gondoskodik a tökéletes megjelenésről!
Lifestyle
Sztárok
Sofía Vergara elkápráztatja a rajongókat nyári fotójával, miközben új bőrápoló márkáját népszerűsíti.
Sztárok
„Mr Sheffield” néven ismerte meg a világ „A dadus” című sorozat sztárját. De mi lett vele azóta?
Home&Design
Ha valamikor, most aztán igazán fontos a fenntarthatóság, így jobban tesszük, ha kétszer meggondoljuk, tényleg a kukában van-e a helye használt dolgainknak.