Lifestyle

Történelmet ír az amerikai DJ duó - a világűrből fognak koncertezni

Az űrturizmussal foglalkozó cég egy amerikai DJ duót kért fel a világ első űrkoncertjére. Természetesen igent mondtak és alig várják a kilövést!

Történelmet írnak

Olyan híres slágerekkel, mint a „Closer” vagy a „Something Just Like This”, a The Chainsmokers már 2014-ben belopta magát az elektronikus zenét kedvelők szívébe, azt viszont ők sem gondolták volna, hogy egyszer az első zenészek lesznek a történelem során, akik az űr pereméről adnak koncertet. Az űrturizmussal foglalkozó World View szerint az amerikai DJ duó a cég egyik 2024-re tervezett induló járatán fog szerepelni, és a kapszula belsejéből rögzít egy előadást, így a nézők saját bőrükön tapasztalhatják meg a zenét és az utazást. A népszerű duó több különböző korosztályt is képes megszólítani zenéjével, ezért esett rájuk a cég választása.

„Mindig is arról álmodoztunk, hogy kijussunk az űrbe és készek vagyunk együttműködni a World View-vel, hogy átéljük ezt a kalandot" – mondta a The Chainsmokers az Associated Pressnek adott nyilatkozatában.

Kilépve a lakásból pánikszerűen leltározni kezdesz, mit hagytál bekapcsolva? A születésnapok is kimennek a fejedből, nem beszélve a fontos határidőkről? Szerencsére a memóriaromlás némi odafigyeléssel visszafordítható, sőt akár javítható is. Mutatjuk, hogyan.

Leadfotó: 123rf.com, Fotó: Instagram / The Chainsmokers

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A fesztiválon nem csupán a nemzetközi filmvilág krémje, de a 36 éves magyar színésznő, Trokán Nóra is tiszteletét tette.
Lifestyle
Az elektromos fogkefék régebben egészen különleges dolognak számítottak, manapság viszont már szinte mind ezeket az eszközöket használjuk fogaink tisztán tartásához.