Lifestyle

Ő a világ legmélyebb hangú embere - most te is meghallgathatod, hogyan énekel

Tim Storms 2012 óta birtokolja "a világ legmélyebb hangú embere" címet. Ép ésszel szinte felfoghatatlan, mi jön ki a torkán!

Hihetetlen kincset őriz a torkában

A 48 éves amerikai zenész, Tim Storms első blikkre egyáltalán nem tűnik rendkívüli jelenségnek, legalábbis ami a külsejét illeti. Mosolygós, tarkopasz negyvenes, aki nem zavarna túl sok vizet, ha beköltözne a szomszédodba. Legalábbis ez lenne az első benyomásod - a látszat azonban ezúttal is csal. A férfi hihetetlen kincset őriz a torkában, 2012 óta ugyanis hivatalosan is ő a világ legmélyebb hangú embere. Nem túlzás azt állítani, hogy ép ésszel felfoghatatlan, mi jön ki Storms torkán!

Fotó: 123rf

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Gyakran találkozhatunk különféle konyhai praktikákkal a közösségi média platformokon, ezek közül néhány pedig különösen hasznos és életmentő.
Fashion&Beauty
Az évek során rengeteg új és kissé meglepő divattrendnek lehettünk már tanúi, a dupla derekú nadrágok pedig kétségtelenül közéjük tartoznak.
Fashion&Beauty
A krómozott körmök népszerűsége az egész év során töretlennek bizonyult, idén ősszel viszont új szintre lépett szépségük, ugyanis gyönyörű, meleg színekbe burkolják a leghűvösebb napokat is.