Lifestyle

Ő a világ legijesztőbb tanára: hihetetlen, miért nem taníthat 6 év alatti gyerekeket a férfi

Volt óvodás, aki nem tudott aludni a látványától, pedig nem is az ő csoportjába járt. Tíz éve van a pályán, 6 év alattiaknak betiltották.

Óvoda

A 37 éves férfit hivatalosan is eltiltották attól, hogy hat év alatti gyermekeket tanítson. A férfi egy évtizeddel ezelőtt kezdte a tanári pályáját, mellette pedig a tetoválások és testmódosítások rabja lett. Ahogy teltek az évek, úgy öltött egyre ijesztőbb külsőt, ami a vesztét is okozta. Az egyik óvodás édesanyja ugyanis panaszt tett a hivatalnál, mondván az alig 3 éves fia annyira fél Sylvain bácsitól, hogy rémálmai vannak. Pedig a kisfiú nem is a férfi csoportjába járt. Ezt követően döntöttek úgy, a férfi óvodáskorúakat ezentúl nem taníthat. Addigra már a közösségi oldalakon Freaky Hoody-ként ismertté vált férfi szeme is feketére lett tetoválva. Szomorú volt a döntés miatt, de sem a hivatását, sem a hobbiját nem kellett feladnia. A saját, korábbi elmondása és a becslések alapján az eddigi élete során eddig közel egy hónapot töltött a tetoválók tűje alatt az életében, az első tetkója pedig körülbelül 10 éve készült. A férfi képei azóta is sokkolják a szülőket, de ő azt mondja, a megjelenése is tanító jellegű - írja a TWN.hu.

Extrém külseje ellenére Sylvain Helaine tíz éve tanít gyerekeket Nagy-Britanniában és Franciaországban, egy ideje azonban már 6 év alatti gyerekekkel nem foglalkozhat a külseje miatt. A 37 éves férfi tíz éve lett a tetoválások rabja.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Azt hisszük, csak nekünk nőknek kellemetlen nőgyógyászhoz menni, pedig sokszor a dokik is kiakadnak egy-egy betegen. Most azt is elárulták, miért.
Sztárok
Többekről nem is gondoltuk volna, hogy ennyire fiatalok voltak, amikor először ágyba bújtak kedvesükkel.
Recept
Íme egy egyszerű vacsoraötlet: készíts csirkéből meleg serpenyős caprese-t! Ez a tökéletes 30 perces étel, amelyet az év bármely szakában kipróbálhatsz!