Lifestyle

Már kapható a legjobban imádott IKEA gyorskaja új verziója

Izgalmas ízvilággal lepik meg az áruházlánc éttermeiben a vásárlókat.

Zöldséget - mindenkinek!

Az IKEA mindenkit arra szeretne inspirálni, hogy egészségesebb és fenntarthatóbb életet éljen. A vegetáriánus hot dog bevezetése hozzájárul az IKEA FOOD célkitűzéséhez: még több megfizethető, növényi alapú étel kerüljön a választékba.

Az IKEA víziójával összhangban – miszerint szebb hétköznapokat teremteni az emberek többsége számára – az áruházak bisztrói bevezetik az ízletes, megfizethető és fenntartható módon készített vegetáriánus hot dogot. A végleges receptet a lakberendezési vállalat a beszállítókkal szoros együttműködésben dolgozta ki, amit majd két éves kóstolás és tesztelés előzött meg. Az összetevők között megtalálható a kelkáposzta, a vörös lencse, a sárgarépa és a gyömbér. Az új hot dog CO2 kibocsátása hetede klasszikus elődének, melyből a tavalyi évben a magyar áruházakban több mint 2 millió fogyott.

Lapozz, még nincs vége!

Fotó: IKEA

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Néha napján mind szeretnénk ragyogó, sima és rendezett frizurát – ennek leggyorsabb módja pedig a hajvasalás. Viszont, ha nem megfelelő módszerrel, illetve túl gyakran vasaljuk hajunkat, óriási...
Home&Design
Cikkünkben mutatunk pár ötletet, hogyan varázsolhatod csodaszigetté ezt a teret tavasszal.