Lifestyle

Édes csábítás - Ha a tökéletes Valentin-napi ajándékot keresed, megtaláltad!

Mámorító Valentin-napi csokoládékollekció, divattörténeti klasszikusba csomagolva! A chocoMe évről évre a legcsábítóbb Valentin-napi desszertálmokat váltja valóra - a manufaktúra idén nem csak a csokoládé, de egy ikonikus divatszín szenvedélyét is beemeli az érzéki, édes csábításba. (x)

Rózsaszínben a világot

Az ünnepi csokoládékollekció színvilága izgalmas divattörténeti pillanatot idéz meg a „sokkoló rózsaszín” főszerepbe helyezésével, amelynek 1936-os születése a legendás divattervező, Elsa Schiaparelli nevéhez fűződik. A szín, amelyet közel egy évszázada az elragadó merészség, a fantázia megmozgatójának szinonímájaként tartanak számon, tovább fokozza a chocoMe-féle csokoládémámor bujaságát és romantikáját.

Csábító különlegességek

A rózsaszín olyan többszörös nemzetközi díjnyertes chocoMe Raffinée drazsékölteményben is alaptónusként van jelen, mint a Fehércsokoládéval bevont liofilizált málna, amelyben a kellemesen savanykás gyümölcs és a köré bársonyos kérget vonó, fenséges aromájú fehércsokoládé ellenállhatatlan ízharmóniába kerülnek.

A csábítás igazi megtestesítői az exkluzív, desszertszívvel díszített, táblás csokoládé-trió darabjai, melyek esetében már az élénk pink színű elegáns csomagolás is védjegye a tökéletes ajándéknak. A táblákban a szenvedély ősi alapszíne is főszerepet kap a piros, illetve bogyós gyümölcsök életteli tónusával: a vörösáfonya, a liofilizált eper és a rózsaszirom nem csak ínyencségek, de valódi afrodiziákumokká is válnak, a selymes tej- ét-, illetve fehércsokoládé ölelésében.

Arra az esetre pedig, ha az étcsokoládé szerelmesei a trió ét-táblájának álomba illő, burjánzó szirmain és gyümölcsdarabkáin túl, egy letisztultabb stílusú desszertcsoda közreműködésével is ünnepelnének, ott vannak még a Falatnyi étcsokoládé lapocskák málna töltelékkel, azaz a chocoMe Petit 21, amelyben a kecses, apró csokoládé lapocskák finom roppanását lágy, igézően fanyar málnatöltelék érkezése koronázza meg.

Tedd emlékezetessé az idei Valentin-napot!

Ha eddig esetleg bárki azt gondolta volna, hogy idén a boldogság, a romantika tónusai is halványabban pislákolnak majd, jó hírünk van: igazi, ragyogó színnel teli, szívpezsdítő Valentin-napnak nézünk elébe! Ráadásként a pink és a csokoládé eszményi, minden érzékszervre ható találkozása nem csak a 2021-es ünnepet teszi emlékezetessé - a chocoMe most az otthon töltött mindennapjaink hiányait is simogató, ínycsiklandó kényeztetéssel, vibráló derűvel - a valódi élet színeivel tölti ki.

Válogass kedvedre te is a chocoMe Valentin-napi termékeiből ITT!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Home&Design
Visszaszorulóban a csomagolóanyag, hódít az újrahasznosított tasak és a mobilappos világítás.
Sztárok
Jeremy Irons kisebbik fia, Max pont olyan megnyerő és sármos, mint világhírű édesapja.