Lifestyle

Videóra vették: betört az üveghíd, halálba zuhant a turista - Sokkoló felvételek készültek az esetről

A gyanú szerint túl vékony üveget használt a hidat építő cég.

Híd

Borzasztó tragédia történt az indonéziai Banyumas régióban, Közép-Jáván, amikor egy népszerű turistalátványosságnak számító üveghíd padlója beszakadt. A TWN.hu cikke szerint két ember zuhant a mélybe. A Jakarta Post című napilap beszámolója szerint október 25-én délelőtt 10 óra körül a Limpakuwus fenyőerdőben található, mintegy 10 méter magas "The Geong" nevű üveghíd padlója betört, amikor 11 turista sétált végig rajta. "A balesetről egy videó is készült, ami futótűzként terjed a TikTokon. A felvételen jól látszik: egy ember lóg a híd betört üvegénél, miközben ketten próbálják visszahúzni. Ketten korábban a mélybe zuhantak" - írja a lap. A tragédiáról videó is készült.


Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Bebizonyosodott, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatát semmi sem tudja megrendíteni. Valóban szerencsések lehetnek, hogy egymásra találtak.
Fashion&Beauty
Azt gondolnánk, hogy a magas nőknek nem jelent kihívást a mindennapi öltözködés, mert modell alkatuknak köszönhetően szinte bármit felvesznek, az divatosan áll nekik. Pedig ez nem így van, az egyik...
Lifestyle
A Mérleget ma hatalmas csalódás éri. Napi horoszkóp!