Lifestyle

Az élet egyik nagy talánya – Vajon lehet szexelni az űrben?

Az űrkutatás fejlődésének köszönhetően egyre közelebb kerülünk a Földön kívüli élet lehetőségéhez. Akadnak azonban még bőven kiaknázatlan területek – ilyen például a szex lehetőségének kérdése a világűrben.

Az a bizonyos távoli galaxis

Az űrkutatás elképesztő fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedekben, egyre többet tudunk arról a bizonyos távoli galaxisról. A NASA adatai szerint 1961 óta küldünk fel embereket a világűrbe, nőket és férfiakat egyaránt. Persze rengeteg még a megválaszolatlan kérdés – többek között az is bizonytalan, hogy a világűrben hogyan elégíthető ki egy olyan alapvető emberi szükséglet, mint a szex.

Az űrkutatás fejlődésével el kell kezdeni olyan kérdésekkel is foglalkozni, mint a szex kérdése a világűrben

Bár elsőre úgy tűnhet, hogy a világűrben való szexuális élet kérdésénél bőven akadnak fajsúlyosabb kiaknázatlan területek, a probléma nem elhanyagolandó, hiszen ilyen mértékű és gyorsaságú fejlődés mellett egyre közeleg az az idő, amikor embereket nem csupán néhány hónapra, hanem akár évekre is felküldhetnek az űrbe.

Cikkünk folytatódik, lapozz.

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Hidratálni nem csak kánikula idején fontos. Egy gyors teszttel te is kiderítheted, hogy áll a szervezeted vízkészlete.
Fashion&Beauty
A Y2K divat, más néven a "Z generációs" divat az utóbbi években egyre népszerűbb lett.
Utazás
Közepes, 5,3-as erősségű földrengés volt kedden este Románia nyugati részén, a magyar határ melletti Arad megyében - közölte kedden este a román Országos Földtani Intézet (INFP).