Heti horoszkóp: Amihez a Skorpió nyúl, az a héten arannyá válik - 2021.09.27. - 2021.10.03.

A Bikára nehézségek várhatnak. Heti horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

A héten egy időszak lezárul az életedben és egy teljesen új veszi kezdetét. Óriási fejlődésnek nézel elébe, amely akár kedvező hatást gyakorolhat az anyagi helyzetedre is. Ez az időszak nemcsak lehetőségeket tartogat, de kemény megpróbáltatásokat is. A Mérleg jegyében csoportosuló bolygók szemben haladnak a jegyeddel, ezért számítanod kell arra, hogy mások megpróbálják meghiúsítani a terveidet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A hét nehézségeket tartogathat a számodra, ezek nagy részét talán saját belső vívódásaidnak köszönheted. Pletykák, félreértések keseríthetik mindennapjaidat, ezeket könnyedén feloldhatnád, ha a saját belső hangodra figyelnél. Ideje, hogy túllépj saját korlátaidon, akkor cselekszel helyesen, ha olyan dolgokba kezdesz bele, amelyek eddig távol álltak tőled vagy eddig még nem próbáltad őket.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A héten szentelj nagyobb figyelmet az üzleti befektetéseidnek, de sikereket csak akkor érhetsz el, ha nem feledkezel el a múltbeli tapasztalataidról. Szeretnél utazni, vágysz a környezetváltozásra, pihenésre, a hét második felében alkalmas lesz az idő arra, hogy kicsit visszavonulj. Jót fog tenni, ha egy kis időt a szeretteid társaságában töltesz - a közös programok, élmények elfeledtetik veled a mindennapok bosszúságait.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Feszült energiák hatnak rád a héten, a Mérleg jegyében járó Mars és Merkúr, a Kosban járó Hold minden irányból feszült energiákat irányít életed minden területére. Ez a konstelláció téged is konokabbá és makacsabbá tesz, ezért nehezen elképzelhető, hogy bármi jó születhetne abból, ha ebben az időszakban akarnál fontos dolgokat elintézni. Talán az lenne a legszerencsésebb, ha mostanra időzítenéd a szabadságodat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Rendkívül fogékony vagy mások érzelmi állapotára, ami nagyon káros lehet negatív beállítottságú vagy romboló természetű emberek társaságában. Mert a végén még könnyen előfordulhat, hogy rád ragad a negatív hangulatuk. Szép dolog, ha próbálsz segíteni másokon, de ne a saját rovásodra tedd mindezt. Jót tenne neked a meditáció vagy akár az önfejlesztő technikák is hasznosak lehetnek számodra.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Szűz

A héten annyira felfokozott érzelmekkel reagálsz az emberekre és általában az élet dolgaira, hogy a hét végére teljesen kimerültnek érezheted magad. Fejezd ki szabadon az érzéseidet, de ne veszítsd el közben a híres gyakorlati érzékedet. Amennyiben a napokban megfigyeled a reakcióidat, minden bizonnyal sokat tanulhatsz magadról, érzelmeidról, egészen különleges élményekben lehet részed.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Mérleg

Ez a hét sok nehézséget és feszültséget tartogat számodra a munkádban, bár az égiek a magánéletedet sem kímélik. A jegyedben járó Nap, Merkúr, Mars hatására türelmetlenebb és agresszívabb lehetsz. Fékezned kell magadat másokkal szemben. Törekedj arra a héten, hogy mindenkivel félreérthetetlen módon és türelemesen közöld a gondolataidat. Próbálj meg egy kicsit tapaintatosabbnak lenni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Skorpió

Minden, amibe csak belekezdesz a héten arannyá válik a kezed alatt. Természetesen csak akkor, ha kitartó és következetes maradsz - legyen szó munkalehetőségről, pénzügyekről vagy akár a magánéletedről. Ahhoz, hogy elérd a célod, sokat kell dolgoznod, ami tárgyalások sorozatával, kisebb-nagyobb utazásokkal vagy akár továbbképzéssel is járhat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A Szűz jegyéből kivonuló Nap számodra hatalmas megkönnyebbülést hozhat. Pozitív hozzáállással, optimizmussal, hosszú távra szóló tervekkel most messzire juthatsz. Egy valamire viszont oda kell figyelned - hajlamos lehetsz átsiklani számodra lényegtelen részletek felett. Óvatosan kell tehát eljárnod, maradj alkalmazkodó, fékezd nagyravágyásodat másokkal szemben és akkor minden rendben lesz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

A héten az érzelmeid irányítanak, szinte teljesen elhomályosíthatják a józan ítélőképességedet. Ez a túlérzékenység most sokat árthat neked. Próbálj meg a híres maximalizmusodra, tisztánlátásodra hagyatkozni. Ha végképp nem boldogulsz, kérd ki egy-egy fontos döntés előtt egy megbízható barát vagy szakértő tanácsát. A magánéletedben viszont kamatoztathatod érzékenységedet, ragaszkodásodat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Vízöntő

A Szaturnusz a jegyedben haladva a kötelezettségeidre figyelmeztet. Bár a függetlenség a lételemed, most mégis tökéletesen tisztában vagy azzal, hogy szükséged van szerető társra. Viszont az egészséges párkapcsolathoz elengedhetetlen a felelősségvállalás és az elkötelezettség a másik iránt. Ez a hét nagyszerű alkalmat teremt arra, hogy elgondolkodj ezekről a dolgokról.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

El akarsz jutni a dolgok gyökeréig és addig ásol, keresel, kutatsz, amíg oda nem érsz. Remek alkalom ez a hét arra, hogy átvizsgáld a szerződéseidet, üzleti terveidet, anyagi helyzetedet. Keresed a szellemi kihívásokat és a végére szeretnél járni a félbemaradt dolgaidnak. Remek időszak ez számodra továbbképzésre vagy új tanulmányok megkezdésére, mint például a pszichológia vagy az asztrológia.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak