Lifestyle

Világbajnok ukrán sportoló is a háború áldozatai között: Mariupolban harcolt a hazájáért

A Mariupolban zajló harcokban halt meg az ukránok kick-boksz világbajnoka, Makszim Kagal. Halálhírét az edzője is megerősítette.

Az ukrajnai harcokban elesett Makszim Kagal

A háború nem válogat, a polgári áldozatok közt van Ukrajna több neves művésze is. Okszana Svetsz színésznő és Vartem Dacisin balett táncos sem élte túl a kijevi bombázásokat. A hónap elején halt hősi halált az önkéntes katonai szolgálatot teljesítő Pasha Lee, az ukránok egyik ismert színésze és televíziós személyisége. A 33 éves férfi Irpiny város bombázásakor gyerekeket mentett, amikor egy robbanásban életét vesztette. Mint később kiderült, azért nem viselt golyóálló mellényt, mivel azt egy gyermekre adta.

A Mariupolban folyó harcokban múlt pénteken meghalt Makszim Kagal, az ukránok kick-boksz világbajnoka, aki 2014-ben hazája első felnőtt vb-címét nyerte a sportágban – írja a 24.hu. A sportoló halálhírét edzője, Oleg Skirta közölte, megjegyezve, hogy Kagal az Azovi különleges erők tagjaként védte az ostromlott kikötővárost. „A háború elragadja a legjobbakat. Nyugodj békében, testvér” – búcsúzott Skirta Kagaltól, aki 30 éves volt.

Leadfotó: MTI/AP/Jevhen Maloletka

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Az intim területekről való gondoskodás elengedhetetlen része a megfelelő fehérnemű kiválasztása. Eddig talán nem is gondoltad volna, de bizony akad néhány típusú fehérnemű, melyek súlyos problémákhoz...
Lifestyle
Ha azt gondoltad, hogy a mosogatószivacs csak az edények megtisztításában, valamint a takarítás során lehet a segítségedre, akkor tévedtél.
Sztárok
Kulcsár Edina és férje Varga Márk, az az G.w.M már több, mint egy éve házasok és jelenleg második közös gyermeküket várják. Edinát cseppet sem viseli meg a terhessége, sőt amikor csak tehetik,...