Lifestyle

A legszebb és legőszintébb újévi köszöntőt egy székely néni szavalja - Videó

Eljött 2017 első napja, január 1-et írunk. Ám a szokásos "boldog új évet", "sikerekben gazdag új évet" és más hasonló frázisok helyett egy igazán különleges módon szeretnénk köszönteni mindenkit. Ebben segítségünkre lesz egy kedves, idős székely néni. Olvass tovább!

Újévi köszöntő székely módra

A szokványos, közhelyes újévi köszöntőkkel már tele a padlás, sajnos ritkán lehet belefutni olyan szövegbe, ami tényleg megragadja a figyelmünket. Igazi gyöngyszem tehát az a felvétel, ami már hetek óta uralja a Facebookot. Egy idős néni új évre vonatkozó jókivánságait, tanácsait hallgathatjuk meg, akinek szavai olyan szépek, őszinték, hogy megkönnyezi még a legmorcosabb ember is. Így valóban csak egy sokat megélt, sokat tapasztalt, bölcs öreg beszélhet, aki tudja, mi az élet lényege.

Klikk tovább a megható és őszinte köszöntőért!

Fotó: Facebook

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.