Lelki nagytakarítás 2016 végére: így indíthatjuk tiszta lappal az új évet

Közeledik az új év, ilyenkor az ember hajlamos leltárba szedni az eltelt 12 hónapot. Nagyon fontos, hogy végiggondoljuk, mi az, amire nincs szükségünk, vagy ki az, akinek a társasága már nincs ránk pozitív hatással. Ezek azok a dolgok, amiket szabadon kell engednünk, ezáltal is helyet csinálva valami újnak és jobbnak.

Szabadítsuk fel magunkat!

Ha olyan dolgokat őrzünk magunkban, ami már nem szolgál minket, sok szempontból negatív hatással lehet ránk. Ebben az esetben ugyanis nem a jelenben élünk, hanem a múltban. Nem engedünk teret annak, hogy új dolgok érkezzenek az életünkbe, és ezzel érzelmileg és fizikailag is leterheljük magunkat.

Aggódunk, görcsölünk és szomorkodunk azon, ami már elmúlt, vagy többé nem a miénk, és azon, hogy ezek ellen nem tehetünk semmit. Nos, tehetünk! Elengedhetjük őket. Ha felszabadítjuk magunkat ezek alól a gondolatok és érzések alól, annak pozitív hatása lesz az életünkre. Megtanulunk a „most”-ban élni, mindemellett tiszteletben tartva elengedni a múltat. Takarítsunk ki kívül és belül is!

Klikk tovább a folytatásért!

Fotó: entrepreneur.com

Oldalak

Sztárok
Jákom Zoltán teljesen átgondolta a kapcsolatát a Nagy Ő-s választottjával, majd inkább szakított.
Sztárok
A hercegi pár egyáltalán nem bízza a véletlenre a gyereknevelést, így érthető módon Katalin és Vilmos hercegeinek és hercegnőjének felvigyázását a legjobb szakember látja el, de még neki is be kell...
Fashion&Beauty
57 éves is elmúlt, mégis legalább 10-15 esztendős letagadhatna a korából Salma Hayek. A gyöny9rű színésznő hosszú idő óta tudatosan ápolja a bőrét, és azt sem titkolja, hogy szokatlan trükknek...