Lifestyle

Csak egy képet küldött az udvarlója, a lány a fotót látva azonnal kidobta

Ezzel te is vigyázz majd!

Szemüveg

Nem mindennapi volt már az a történet sem, ami tavaly novemberben járta körbe a világot. Sydney már négy éve járt egy fiúval, de maga sem számított rá, hogy egy ártatlan chatelés során kell majd rájönnie, ennek a kapcsolatnak nincs jövője. Párja épp úton volt, amikor beszélgettek, a fiú pedig talán azért is, hogy megnyugtassa szerelmét, küldött neki egy szelfit a kocsiból. Elsőre nem is volt semmi furcsa a képen, aztán a sokadik alkalommal a fiatal lánynak feltűnt valami. Kiderült, egy hónapja csalta a fiú a lányt, ezzel a képpel buktatta le magát!

Lapozz a folytatásért!

Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....