Forrong az internet népe, miután egy politikus arról posztolt, hogy a felesége havat lapátol

Az keltett igazán felháborodást, hogy az asszony éppen egy 12 órás műszak után tért haza, miközben a férj az ablakból fotózta. Sokak zsebében kinyílt a bicska, a házaspár magyarázkodni kényszerült.

Egy ártatlan posztnak indult

Jon Reyes kanadai politikus, jelenleg ő a gazdaságfejlesztési és foglalkoztatási miniszter a manitobai kormányban. Emellett házas; feleségével, a nővérként dolgozó Cynthiával két gyermekük van. Minden bizonnyal sosem hallottunk volna róla, ha a hétvégén a Twitter-oldalán nem teszi közzé azt a bizonyos posztot, aminek hatására világszerte támadások kereszttüzébe került.

A bejegyzésben lévő képen Cynthia látható, amint éppen a havat lapátolja el a házuk elől. Ezzel talán még nem is lenne gond, Kanada ezen részén nem ritka az ekkora hó, a képaláírás azonban csavart egyet a sztorin. „A feleségemnek még egy 12 órás éjszakai műszak után a kórházban is van energiája elhányni a havat a felhajtónkról. Isten áldja őt és minden frontvonalban dolgozót. Ideje, hogy reggelit készítsek neki” – írta a posztban Reyes, amit bár valószínűleg tisztelgésnek szánt Cynthia és az egészségügyben dolgozók előtt, akik a pandémia idején emberfeletti teljesítményről tesznek tanúbizonyságot, a jóindulatú tweet azonban visszaütött. A poszt elterjedt, és a kommentelők nem hagyták szó nélkül a dolgot.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak