Lifestyle

Tudtad? Ezért csíp vagy ráz meg a csaptelep

Ne vegyük könnyelműen ezeket a panaszokat, hiszen akár még életveszélyt is okozhatnak.

Ne hagyd úgy!

Téged is rázott már meg egy csaptelep? Vajon miért történik ez és mitől érezni a csípő érzést a vízzel való érintkezéskor? A probléma viszonylag gyakorinak mondható, ám nem mindenki esetében jelenik meg, ezért előfordul, hogy bár a háziasszony szól a férjének az esetről, ő oda is teszi a kezét a csap alá, de végül nyugtázza, hogy nem történt semmi és nem foglalkoznak a gonddal, pedig az akár életveszélyes helyzetté is fajulhat. A jelenség többnyire valamilyen elektromos hibára vezethető vissza, amely állandóan vagy éppen ideiglenesen is jelentkezhet. Részletek a galériában!

A legjellemzőbb hiba, hogy nincsenek bekötve az épületgépészeti víz, gáz, fűtés, és szellőzőcsövek az EPH rendszerbe.
Kattints a további képekért!

Íme 9 furcsa, de nagyon igaz tény a terhességről, amelyről az orvosok - de még a barátnőink és az anyukánk is - ritkán beszél.

Leadfotó: 123rf.com

via

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.