Tudtad? Bankkártyáddal most nem csak pénzt költhetsz, de nyerhetsz is!

Ha kedvenc plasztikkártyádat eddig csak pénzköltésre használtad, akkor épp itt az ideje, hogy újragondold a dolgod! Bankkártyádat ugyanis most nem csak fizetésre használhatod, hanem kártyatulajdonosként szuper nyereményeket is tehetsz a fa alá! (x)

Csak ami fontos számodra

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a MasterCard Priceless Specials elnevezésű kedvezményprogramja és annak digitális felülete, a mastercard-kedvezmenyek.hu weboldal. Ez nem véletlen, hiszen a program fő célkitűzése az, hogy a MasterCard® vagy Maestro® kártyatulajdonos felhasználók a kártyahasználatuk után kizárólag olyan kedvezményekben részesüljenek, amik hasznosak a számukra.

Még nem regisztráltál a programba?

Fontos tudnod, hogy a kedvezményprogramba kizárólag Magyarországon kibocsátott, érvényes MasterCard® vagy Maestro® kártyával regisztrálhatsz. A regisztráció része a regisztrációs űrlap kitöltése is, hiszen az ehhez szükséges adatok biztosítják, hogy a nevedben és a beleegyezésed nélkül senki se hajthasson végre semmilyen műveletet. Az űrlap kérdéseinek másik célja, hogy a program megismerje az igényeidet, az érdeklődési körödet és a számodra releváns termékcsoportokat.

A rendszer ez alapján válogatja össze a programban részt vevő partnercégek termékeinek és szolgáltatásainak nagy választékából a számodra érdekes ajánlatokat, így kikerülve a felesleges kedvezményeket. Az ajánlatokat kéthetente juttatják el neked, amelyeket egy virtuális kuponfüzetben gyűjthetsz, a kuponokat pedig a beváltás helyén, fizetéskor kell kinyomtatva felmutatnod vagy átadnod. Sőt, egy-egy speciális kérdőív kitöltéséért még extra kuponokra is szert tehetsz!

Játssz és nyerj!

A kedvezményeken túl most még többet nyerhetsz a MasterCard 2015. november 9. és december 13. között tartó játékában, hiszen a heti nyeremények között 15 db ultramodern, 49”-os LG 3D Smart TV, napi nyereményként pedig 35 db 16GB-os iPad Air Wifi talál gazára!

A játékban mind a mastercard-kedvezmenyek.hu oldalon korábban már regisztráltak, mind pedig az újonnan regisztrálók egyaránt részt vehetnek. Ehhez nem is kell mást tenned, csupán meg kell erősítened részvételi szándékodat a honlapon található Nyereményjáték oldalon!

A nyereményjáték részleteiért és a regisztrációhoz kattints ide:
mastercard-kedvezmenyek.hu

Fotó: huffingtonpost.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!