Ez a 100 legjobb film a világon! Csak kevesen láttak belőle 25-nél többet

Veled mi a helyzet?

A "filmrajongás" művészete

Filmekért rajongani nagyon menő dolog, és ezt nem csak azért mondom, mert én is imádom őket. Sokan azonban sajnos akkor is szakértőnek vallják magukat, ha láttak egy-két blockbustert és tisztában vannak vele, kibe szerelmes Amerika Kapitány.

IMDb: TOP 100 film

Azt, hogy ki mekkora filmbuzi, számtalan módon le lehet mérni. Mi most egy egyszerűt választottunk: felsoroltuk, melyik a 100 legjobb alkotás az IMDb szerint, neked pedig csak ki kell választanod azokat, amiket láttál. Az eredmény árulkodó lesz.

Biztosan ismeritek az IMDb-t, ami a legismertebb és legnagyobb méretű filmes internetes adatbázis. Színészekről, filmekről, sorozatokról, egyéb televíziós műsorokról, reklámokról és videojátékokról is olvashatsz itt, ráadásul a regisztrált felhasználók értékelhetik is a filmeket és szerkeszthetik a cikkeket. A weboldalon rengeteg lista található, többek között a 100 legjobb film is csokorba lett szedve - a sorrend természetesen a netezők szavazatai alapján állt össze (a címek mellett a filmek megjelenésének dátumát, illetve az IMDb-n szerzett pontjait is láthatod). Egyik "szerepelő" remekebb, mint a másik, de mi most arra vagyunk kíváncsiak, te hányat pipálhatsz ki a TOP 100-ból. Félsz igaz? Van is okod rá, most ugyanis kiderül, tényleg filmbuzi vagy-e, vagy csak a szád nagy, és bőven lenne mit pótolnod.

Lapozz, a listát a következő oldalon találod!

Gif: giphy.com

Oldalak

Címkék:

Szólj hozzá Te is!