Lifestyle

Döntöttek a hazai nézők: ez volt a 10 legjobb film 2023-ban

A Magyar Filmadatbázis az év végéhez közeledve összegyűjtötte, melyik 10 filmet tartották a legjobbnak a magyarok 2023-ban.

Íme, a lista

A lista közel 10 ezer idei filmre leadott szavazat alapján állt össze. Az első helyen a Pókember - A pókverzumon át végzett. A második legjobbnak tartott film a Mission: Impossible - Leszámolás - Első Rész és dobogós lett az Oppenheimer. A galaxis őrzői: 3. részt találták a negyedik legjobbnak, az ötödik helyen pedig az Air – Harc a legendáért végzett. Ez az egyetlen olyan film a TOP 10-ben, amely streamingen debütált és nem a mozikban. A tízből három film animáció. Óriási meglepetés, hogy az év legsikeresebb filmje, a Barbie nem szerepel a listán. Több magyar alkotás rendkívül magas értékelést, ám sajnos kevesebb voksot kapott a magyar nézőktől. Részletek a galériában!

Az első helyen a Pókember - A pókverzumon át című animáció végzett 81 százalékkal, melyben a legendás Marvel hős visszatér, de átkerül a multiverzumba, ahol egy csomó pókember van, akiknek az a dolguk, hogy különböző világaikat védjék. Előzetes: https://www.youtube.com/watch?v=yCrVWkVtKnU.
Kattints a további képekért!

Jobban belegondolva nem is értjük, hogyhogy nem vettük észre ezeket eddig.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...