Rengeteg magyar veszítené el a jogosítványát, ha ezt a szigorítást bevezetnék

Sokan meglepődnének, ha meg kellene ismételniük a KRESZ-vizsgát.

A magyarok többsége szavazott is az ügyben

A Pénzcentrum idén is számos dologban kérte ki az olvasói véleményét. A legtöbb vitát az idősek jogosítványáról szóló szavazás generálta.

Ide kattintva lehet megnézni azt a videót, ahogyan Veszprémben egy Toyota sofőrje menetiránnyal szemben hajt be a körforgalomba. Aztán érkezett ebben az évben egy másik is, amin azt látni, hogy az encsi lehajtónál hajtott fel egy férfi az M30-as autópályára kocsijával, majd több mint 10 kilométert közlekedett szemben a forgalommal.

A szigorítás azért került terítékre, mert mind a két merész malőrt idősek követték el. Azonban, hogy áll most ez a dolog, az a galériánkból kiderül!

Anno a Pénzcentrum azt kérdezte, hogy támogatnák-e a magyarok, hogy szigorúbban vizsgálják-e azt, hogy az idősek alkalmasak-e a vezetésre. A legtöbben úgy vélték, hogy igazságtalan lenne valakinek az életkora alapján elvenni a jogosítványát, azonban közel 21 ezer ember gondolta úgy, hogy ha nem is életkorhoz, de fizikai és mentális állapothoz feltétlenül kötni kéne a jogosítvány meglétét.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Flickr – illusztráció

Oldalak

Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.
Sztárok
Vilmos herceget nagyon bántja, hogy családtagjai gonosz ragadványnevet találtak ki neki, amivel olykor-olykor cukkolni szokták őt.