Tökéletes hétvégi családi program! - A legismertebb mesehősök egy filmben

A héten kerül mozikba egy elbűvölő 3D-s animációs film, melyben a legismertebb mesehősök gyűltek össze. A 7. törpe kiváló szórakozást ígér az egész családnak, a legkisebbektől a felnőttekig mindenki élvezni fogja! (x)

Ízig-vérig mese

Talán elsőként a Shrek sorozat alkotói rukkoltak elő azzal az egyébként nagyszerű ötlettel, hogy egy mesébe zsúfolták a legnevesebb mese karaktereket, egészen különleges filmélményt nyújtva ezzel a kisebbek számára. Ez a koncepció számos humorforrást rejt magában, mely az idősebb korosztálynak is szórakoztató tud lenni. A héten mozikba kerülő 7. törpe című mese készítői pontosan a fent említett szempontokat figyelembe véve alkották meg mozijukat.

A történet szerint Csipkerózsikát egy gonosz boszi megátkozza, így ha a fiatal lányt tizennyolc éves kora előtt bárminemű tárgy megszúrja, Ő és a teljes királyság évszázados álomba szenderül. Természetesen ez be is következik, így Hamupipőkétől Csizmás Kandúron át Piroskáig Meseország minden lakója mély álomba merül, kivéve a hét törpét. Az ő feladatuk, hogy kiszabadítsák Fülöp herceget, kinek szerelmes csókja felébresztheti az alvó vidéket. Ízig-vérig mesefilm, fergeteges poénokkal és gyönyörű látványvilággal.

Irány a mozi!

Meg is van tehát a tökéletes program hétvégére illetve a tavaszi szünetre, minden korosztálynak tényleg csak ajánlani tudjuk ezt az édes mesét. Egy kis kedvcsinálónak pedig következzen egy tündéri dal a filmből, mely hamar a kicsik kedvence lesz, ebben biztosak vagyunk.

A 7. törpe

színes animációs film
Rendező: Boris Aljinovic, Harald Siepermann
Szereplők: Joshua Graham, Matt Gilbert, Al Parrish
Gyártási év: 2014

Oldalak