Lifestyle

Több mint 100 fellépővel érkezik az idei nyár legnagyobb egyetemi bulija

A sokszínű zenei kínálatnak köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat.

Izgalmas lineup várja a fesztiválozókat Velencén

A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. A sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. A fesztivál hagyományaihoz híven továbbra is kiemelt szerepet szán programjai között az egyetemes kultúra, valamint a magyar felsőoktatás kínálta lehetőségek bemutatására, népszerűsítésére – házigazdája idén a Pannon Egyetem lesz, amelynek székhelye, Veszprém idén Európa Kulturális Fővárosa.

A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. Középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Lássuk az idei húzóneveket - részletek a galériában!

Szerdán a középiskolások és a fiatal egyetemisták kedvencei – a Carson Coma, T. Danny, a BSW és a VALMAR – veszik birtokba a nagyszínpadot.
Kattints a további képekért!

Budapesti állatvédő hívja fel a figyelmét a gazdiknak arra, hogy kisállataik veszélyben vannak a rablókkal szemben.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Méltó módon ünnepelte meg Renaissance című filmjének londoni premierjét Beyoncé: a világhírű díva emlékezetes kreációt öltött magára, melyben minden tekintetet magára vonzott.
Sztárok
Milyen is igazából az Inspiráló Nő? Nos, a kérdésre sokféle választ lehet adni, egy azonban biztos: Hevesi Kriszta a kisugárzásával, az évtizedes munkájával, a szemléletmódjával és a belső értékeivel...
Fashion&Beauty
Julia Roberts frizurája már nem a megszokott, egy új stílusra váltott a színésznő.