Lifestyle

Egy túlélő szerint a Titanic nem egy jéghegy miatt süllyedt el - Ez volt az oka

Az RMS Titanic brit Olympic osztályú utasszállító hajó korának legnagyobb utasszállító óceánjárója volt. Elsüllyeszthetetlennek tartott rekeszes hajótörzzsel rendelkezett, ennek ellenére mégis már a legelső útján elsüllyedt, miután jéghegynek ütközött 1912. április 14-én. Legalábbis sokan ezt gondolják, ám az egyik feltételezett túlélő ilyenről szót sem ejtett. Mi történt valójában?

Nem a jéghegy az oka?

A könyvekből és filmekből mindannyian tudjuk, hogy a Titanic egy jéghegy miatt süllyedt el, de van néhány friss bizonyíték, amely szerint robbanások és tűzesetek történtek azon a szomorú éjszakán, amikor az elsüllyeszthetetlen végül a jeges óceán mélyén kötött ki. Ez az állítás bizony teljesen megváltoztatná a történelmet. Vaghinak Byurat képviselő, üzleti utat tervezett Amerikába, ahova egy tucat könyvvel indult el a Titanicon, egyes feltételezések szerint pedig ő volt az egyik utas, aki túl is élte a katasztrófát. Shahen Khachtryan ismerte Vaghinakot, és személyes interjút készített vele a történtekről. A legérdekesebb az volt, hogy soha nem említett jéghegyet. Lapozz a cikk folytatásáért!

Lapozz a cikk folytatásáért!

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Az idei táskatrendek gyönyörűek, időtállók, és szinte minden szettedhez illeni fognak! Ha nagy táskakeresésben vagy, akkor most segítünk kiválasztani a legmenőbbeket a hatalmas kínálatból.
Lifestyle
A Bak ma a kívánt irányba terelheti az anyagi helyzetét. Napi horoszkóp!
Sztárok