Itt a TikTok gigászi újítása: innentől még lustábbak lehetnek a felhasználók

A TikTok úgy döntött, hogy még inkább kényelmesebbé akarja tenni az alkalmazás használatát.

Még inkább semmit nem kell csinálnunk

A Tiktok elődje a Douyin volt, amelyet 2016-ban indított el a ByteDance cég Kínában. A Douyin nagy sikert aratott a kínai fiatalok körében, akik élvezték a kreatív és szórakoztató tartalmakat. Utána egy év után rá is szabadították a világra, hogy belekezdjen a hódító útjába.

Az alkalmazás továbbra is tengernyi tartalmat kínál, amely megfelel a felhasználók érdeklődésének és ízlésének. A Tiktok algoritmusai figyelik a felhasználók viselkedését és preferenciáit, és ennek megfelelően ajánlanak nekik videókat, így tudja az egész annyira beszippantani az embert.

Most egy olyan újítás jön, ami a TikTok-felhasználókat még kényelmesebbé teheti. A galériánkban rögtön le is leplezzük, hogy mi ez konkrétan!

A TikTok továbbra is tarol, de nem rég az Economx arról számolt be, hogy visszaesést okozhatott hogy egyre több reklám jelent meg a platformon, valamint hogy elindult a TikTok Shop. Utóbbi esetében azok a tartalomgyártók, akik nagyobb eléréssel rendelkeznek, elárasztották csatornáikat reklámokat tartalmazó videókkal.
Kattints a további képekért!

Sokak szerint ez a koktél jóval többet segít a gondok megoldásában, mint ha valaki gyógyszert venne be.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.
Sztárok
Vilmos herceget nagyon bántja, hogy családtagjai gonosz ragadványnevet találtak ki neki, amivel olykor-olykor cukkolni szokták őt.