6 sokkoló pillanat, amit élőben közvetített a tévé

Nem mindennapi felvételek.

Sokkoló pillanatok, amiket közvetített a tévé

Bár a szerkesztők az élő adásokat is igyekeznek az utolsó pillanatig megtervezni, mindig történhetnek olyan váratlan dolgok, amiket senki sem láthat előre. A tévétörténelem legsokkolóbb eseményeit a Buzzfeed válogatása alapján gyűjtöttük össze, ezek garantáltan a frászt hozzák rád.

1. Szamurájkarddal szúrták le a politikust

1960. október 12-én Inejiro Asanuma japán politikust élő adásban gyilkolták meg. A férfi éppen egy politikai vitán vett részt, amit a tévé is közvetített. A 17 éves Otoya Yamaguchi felszaladt a színpadra, majd Asanuma bordái közé szúrta a fegyvert, aki azonnal meghalt.

2. Szívrohamot kapott a komikus

1984. április 15-én az ismert komikus, Tommy Cooper előadás közben szívrohamot kapott és összeesett a színpadon. Mivel Cooper műsora rendszerint hemzsegett a szándékosan elrontott bűvésztrükköktől, a közönség sokáig észre sem vette, hogy baj van, csak folytatták a nevetést. Cooper nem sokkal ezután elhunyt.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotók: youtube.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.

Szólj hozzá Te is!