Lifestyle

Egy tetőn ülő kutya lett Texas új látványossága - az állat épségéért aggódnak a környékbeliek

Huckleberry gazdájának elege lett a környékbeliek állandó zaklatásból - egy táblán ad magyarázat arról, hogy miért tölti a kutya a nap nagy részét a tetőn üldögélve.

Texas legújabb látványossága

Teljes nyugalomban sétálgatsz a környéken, majd hirtelen arra leszel figyelmes, hogy egy golden retriever ül egy családi ház tetején. Te mit tennél? Bár Huckleberry semmi mást nem szeret jobban, mint szabadidejét a tetőn eltölteni és onnan kémlelni a szomszédságot, gazdái megelégelték a környékbeliek aggódását, akik rendszeres kopogtatással jelezték: bajban lehet a kutya. A texasi Austinban élő család végül arra kényszerült, hogy táblát helyezzen el ingatlanán, amely elmagyarázza az aggódó járókelőknek, miért ül Huckleberry egész álló nap a tetőn.

A mosolygó kutya gyönyörű fotójához a következő szavak tartoznak:

"Huckleberry hűen a nevéhez megtanulta, hogyan kell felugrani a tetőnkre a hátsó udvarból. Soha nem hagyjuk a hátsó udvarban anélkül, hogy valaki ne lenne otthon. Nem ugrik le, hacsak nem csábítod el étellel vagy labdával! Nagyra értékeljük az aggodalmat, de kérjük, ne kopogtassanak az ajtónkon – tudjuk, hogy fent van! De nyugodtan készítsenek róla képeket, és osszák meg a nagyvilággal!"

A kutya és a kihelyezett tábla fotója a Redditen is nagy figyelmet kapott, az internetezők leginkább arra kíváncsiak, milyen is valójában egy tetőkutyát nevelni. Arra a kérdésre, hogy hallja-e, ahogy Huckleberry felkapaszkodik a tetőn, a gazdi így válaszolt: "Igen, ez bosszantó, különösen, hogy van egy csecsemőnk, aki próbálna aludni. Meglep, hogy az összes zsindelyem még mindig sértetlen." A család nemrégiben örökbe fogadott egy másik golden retrievert, akit Bluebellnek neveztek el, és Huckleberry Instagramját figyelve úgy tűnik egy másik tetőkutya is születőben van.

További tetőkutyás képekért kattints a galériára!

Texas állam új látványossága rögtön levesz a lábáról mindenkit!
Kattints a további képekért!

Kíváncsi vagy honnan ered a babona és miért pont 7 év szerencsétlenséget jelent? Akkor olvass tovább!

Leadfotó/Fotók: instagram.com/hucktheroofdog

Oldalak

Lifestyle