Lifestyle

Teszteld a tudásod - Felismered a legnagyobb pop slágereket egy mondatból?

Hatalmas nagy pop rajongó vagy? Ideje, hogy teszteld a tudásodat. Ha felismered ezeket a slágereket egy mondat alapján, tényleg a legjobbak közé tartozol. Mindent bele.

Egy mondat elég

Ismerős az érzés, mikor felcsendülnek a popslágerek első dallamai és te máris tudod, melyikről számról van szó? Kicsit kiforgattuk a dolgot, ugyanis itt nincs zene, csak a szöveg. Méghozzá kizárólag egy mondat. Ha igazi hardcore pop rajongó vagy simán kitalálod ennyiből is, hogy melyik slágert rejtettük a képek másik oldalára. Meg van az eredmény? Kattints a képre és megjelenik a helyes megoldás. Sok sikert!

Első kör:

Lapozz, a következő oldalon folytatódik a teszt!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.