Lifestyle

Megtalálod a pillangót a képen? Csak minden tizedik embernek sikerül

Csak a legjobbak találják meg a pillangót a virágok között. Neked sikerül?

Cseles képrejtvény

Legújabb képrejtvényünk alaposan megdolgoztatja az agyadat, hiszen minden kétséget kizáróan a nehezebbek közé tartozik: a feladványt 10-ből csupán mindössze 1 embernek sikerül megoldania, olyanoknak, akik a kivételes intelligenciával rendelkezők előkelő kisebbségéhez tartoznak.

A kérdés egyszerű: hol van a pillangó a képen? Vizsgáld meg alaposan a képet, mielőtt tovább lapoznál a megoldáshoz! Bár nem könnyű, de nem is lehetetlen megtalálni a lepkét a színes virágok között, csak egy kis türelemre és figyelemre lesz szükséged ahhoz, hogy sikeresen teljesítsd a feladványt.

Lapozz a megfejtésért!

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Lifestyle
Utazás
Sokak számára a nyári szabadság utazásról, feltöltődésről szól. Egy friss kutatás felmérte, hogyan készülünk mi magyarok a nyaralásra, mennyire vagyunk elővigyázatosak és milyen stratégiákkal...
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Lifestyle
A Netflix jelenlegi filmje végre IMDb-n sem kapott éles lepontozást a közönségtől, szóval tényleg megéri majd bepróbálni.