Termékkörkép - Nagyszerű nyári újdonságok a boltok polcairól

Íme, négy nyári újdonság a boltok polcairól, amelyekkel érdemes közelebbről is megismerkednünk, hiszen jelentősen megkönnyíthetik vagy akár izgalmasabbá is tehetik az életünket. Vásárlásra fel!

Jar Platinum

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A tiszta, rendes konyhát elcsúfító előző este beáztatott edények látványára való ébredés már a múlté, hiszen megjelent a Jar minden eddiginél hatékonyabb formulája a makacs zsír ellen, amellyel búcsút inthetünk az éjszakai áztatásnak. - légy üdvözölve, villámgyors mosogatás! És végre foglalkozhatunk az élet fontosabb dolgaival; például újra és újra elkészíthetjük a család kedvenc ételeit anélkül, hogy a rendetlenség miatt kellene aggódnunk. Az új Jar Platinum mosogatószer ereje az egész éjszakai áztatás helyett 10 perc alatt végez a zsíros szennyeződésekkel. Új formulája áthatol a megszilárdult zsíros bevonaton, gyorsan apró darabokra bontja, így az már 10 perc áztatás után könnyebben eltávolítható.

Könnyen vesszük magától értetődőnek a kemény munkát, amivel mosogatógépünk ragyogóan tisztán tartja edényeinket. De vajon milyen gyakran ellenőrizzük a szűrőket? Sokszor a rengeteg koszos edényből származó zsírtól és ételmaradéktól eldugult szűrő láttán bizony meg is döbbenhetünk. De most itt van segítségül az új Jar Platinum gépi mosogatószer kapszula, mely erejével az edények mellett a mosogatógépet is tisztán tartja a zsíros szennyeződésektől. A Jar Platinum egyedülálló formulája segítségével nagyobb tisztaságot garantál edényeink számára, ráadásul speciális összetételével nemcsak az edényekről távolítja el a legmakacsabb szennyeződéseket és zsírt, de a mosogatógép tisztántartásáról is gondoskodik. Ennek oka, hogy az új Jar Platinumban lévő hármas hatású tisztítószer az edények hatékony tisztítása közben a mosogatógép rejtett zugaiban lévő zsírt is eltávolítja, tisztaságot és frissességet hagyva maga után (a vízkő eltávolításához használj mosogatógép-tisztítót vagy egyéb módszert).

Ajánlott fogyasztói ár:

JAR Platinum folyékony kézi mosogatószer Lemon & Lime illattal (480 ml): 449 Ft
JAR Platinium kapszula gépi mosogatáshoz ajánlott fogyasztói ára (20 kapszula): 1.999 Ft

Ariel Power Kapszula

Az Ariel Power Kapszula kicsi, de hatékony megoldást jelent arra a több mint 900 kihívásra, amit a mosás jelent napjainkban. Az új formula egyszerre nyújt erőt és teljesítményt egy apró kapszulába zárva: a mosószer az Ariel tisztítóerejét a lehető legkoncentráltabb módon, kiemelkedő eredményekkel biztosítja, és forradalmian új megoldást nyújt a ruhák egyszerű és makulátlan tisztításához.

Az Ariel Power Kapszulák a világ első mosótablettái, amelyek három rekeszből állnak. Az egyedülálló több rekeszű design a hatóanyagokat stabilan tartja a mosás megkezdéséig. Egyedülálló technológiák szabadulnak fel a mosás sorá. A szuper kompakt mosószer hatóereje megtöbbszöröződött az „aktív tisztító funkció” bevezetésével. Az enzimkoktél kiegészült egy nagyspektrumú folteltávolítóval. A többrekeszes kialakításnak köszönhetően a különböző hatóanyagok megfelelő keveredése még látványosabban tiszta ruhákat biztosít. Kiemelkedő teljesítmény: az Ariel Power Kapszula a leghatékonyabb folyékony Ariel mosószer. Egyedi bevonat védi a folyadékot, amely vízzel érintkezve gyorsan feloldódik-

Ajánlott fogyasztói ár:

Az Ariel Power kapszulák: 1.999 Ft

Durex Mutual Pleasure

A nők átlagosan 20, míg a férfiak mindössze 7 perc alatt jutnak el a csúcsra. Ez az időbeli csúszás sok esetben okoz kellemetlenséget a szexuális életben. Ennek azonban most vége, hiszen a Durex újdonságát azért fejlesztették ki, hogy áthidalja ezt az „élvezeti űrt”, mely a férfiak és nők tempója között tátong.

A Durex Mutual Pleasure különleges kialakításának köszönhetően a lányok felgyorsulnak, a fiúk lelassulnak - így tökéletes összhang alakulhat ki a párok között az együttlétek során. A Durex Mutual Pleasure a hölgyeket speciális redőkkel és bordákkal kényezteti, míg a fiúk teljesítményidejét az óvszer végében található benzokain tartalmú síkosító segítségével nyújtja meg. Speciális Easy OnTM formájának köszönhetően pedig viselése kényelmes és a felhelyezés is egyszerű.

Ajánlott fogyasztói ár:

3 db-os kiszerelés: 999 Ft
10 db-os kiszerelés: 2499 Ft

Oldalak

  • 1
  • 2