Készítsd fel magad tetőtől-talpig a télre: ezek nem hiányozhatnak a piperepolcodról

A téli napok beköszöntével sokan érezhetjük, hogy bőrünk feszül, nedvességtartalmából veszít - nemcsak az arcunkon, hanem az egész testünkön. Ez számos kellemetlenséghez vezethet, mint például a bőr kirepedezése, de a komfortérzetünk is csökkenhet vele. Mutatjuk, mivel készítheted fel magad a hideg időjárásra! (x)

Felkészülés a hűvösebb napokra

Bár egész évben fontos, hogy ápoljuk bőrünket, de a két szélsőséges évszakban - télen és nyáron - ez kiemeltebb szerepet kap. A nyár már messze szállt, helyére a tél költözik - ezzel pedig a testápolási termékeinknek is érdemes cserélődnie.

A hideg hónapokban sokan panaszkodhatunk száraz, kirepedezett bőrre és ajkakra. Mivel a bőrünk az elsődleges külső védőpajzsunk, így valóban nagy figyelmet kell fordítani rá. Elsősorban az állapotára való tekintettel, hiszen a repedezettség olykor fájdalmas is lehet, a száraz bőr pedig kisebb hámlásban, ráncok megjelenésében jelez, hogy itt az ideje az extra gondoskodásnak. Galériánkban számtalan terméket találhatsz, amik közül kiválaszthatod téli testápolási rutinod új kellékeit!

Balea Schönheitsgeheimnisse olajos bőrradír A friss illatú olajos bőrradír több mint 90% természetes eredetű összetevővel bársonyosan puhává és simává varázsolja bőrödet.
Kattints a további képekért!

Oldalak