Lifestyle

Tedd jobbá az életed! Íme a karma 12 törvénye

Megmutatjuk, mi a karma 12 legfőbb törvénye, ami segít megváltoztatni az életed!

A karma legfőbb törvényei

A karma az ok-okozat, pontosabban az ok és okozat viszonya, kölcsönhatása, törvénye. Mint fogalom, szerepel az ősi hindu, taoista, buddhista tanításokban és szerepel a modern világszemléletek ismeretanyagában is. A karmát mindenki maga teremti - te is felelősséggel tartozol a sajátodért. Kattints a galériára és ismerd meg a karma 12 legfőbb törvényét!

A legfelső törvény Ki mint vet, úgy arat, de úgy is ismerik, mint az ok-okozat törvénye. Ha boldogságot, szeretetet, békét és barátságot szeretnél kapni, akkor neked is boldognak, szeretetteljesnek, békésnek és barátságosnak kell lenned. Bármit adsz az Univerzumnak, visszakapod.
Kattints a további képekért!

Kíváncsi vagy rá, milyen feleség válik majd belőled? Esetleg már házas vagy és az érdekel, passzol-e a teszt eredménye rád? Görgess lentebb és tudd meg!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Utazás
December 10-től érvényes a MÁV–Volán-csoport új 2023/2024-es menetrendje, amely számos vonalon érinti a vasúti és a helyközi autóbuszos közlekedést, továbbá a HÉV-eket – közölte közlekedési társaság...
Sztárok
Nagyon úgy tűnik, hogy Joe Manganiello nem szomorkodott sokáig Sofia Vergarával való válása után, hiszen a színészre már is rátalált a szerelem egy 33 éves színésznő személyében.
Christmas
Az Időkép új térképe megmutatja, jelen állás szerint mekkora az esélye annak, hogy fehérbe borul a táj a lakóhelyeden karácsonykor.