Lifestyle

Így leplezd le őket! Íme a 4 leggyakoribb hazugság a randioldalakon!

Az online társkeresés ma már egy igazi hazárdjáték.

Játékszerek

Az igaz szerelemért folytatott öldöklő harc színtere ma már jószerivel az internet: közösségi és társkereső oldalak, applikációk százai kínálják a boldogságot az online térben. A kétségbeesett szinglik pedig bizony hajlamosak órákat, majd heteket, hónapokat is telefonnal a kézben tölteni azért, hogy megtalálják a másik felüket. Az eredmény? Újabb csalódások tucatjai. Az ember ugyanis általában elfogult önmagával szemben, így hajlamos nagyot mondani, vagy sokat szépíteni azon, ki is ő valójában és milyen. Most megmutatjuk a 4 leggyakoribb hazugságot a társkeresőkön és azt is, hogy fülelheted le a füllentőket!

1. Életkor

Hogyha a saját életkorunkról van szó, akkor az ember hajlamos egy picit korrigálni és szépíteni a számokon. Különösen akkor, ha a kiszemelt jóval fiatalabb, vagy idősebb nálunk. Természetesen mindenki fiatalabbnak, ropogósabbnak, vagy idősebbnek, bölcsebbnek akar tűnni a koránál. Márpedig aki ebben is füllent, az előbb-utóbb tuti lebukik. Például épp az életkorával.

2. Kapcsolati státusz

A szinglik rémálmai azok is, akik annak a látszatát keltik, hogy az igaz, nagy szerelmet keresik, miközben egyébként már kapcsolatban, házasságban élnek. Aki ugyanis ebben hazudik, az nem csak azt kockáztatja, hogy elveszti a partnere bizalmát, ha mindez kiderül, de azt is kockára teszi, hogy a kapcsolatát, családját veszti el ezzel. Érdemes elkerülni őket!

Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Több mint százan meghaltak Ninive tartományban, Al-Hamdaniya településen egy iraki esküvőn, amikor tűz ütött ki a bálteremben. Egy új felvételen látható, hogy a lángok másodpercek alatt elterjedtek a...
Sztárok
II. Erzsébet királynő igazán bőkezű volt mindkét unokájával, miután megházasodtak, ám Vilmosnak és Katalinnak jóval nagyobb értékű nászajándékot adott, mint Harrynek és Meghannak, amit utóbbi...
Lifestyle
Valahányszor hazaért a munkából a nő és a barátja, a macskájuk az ajtóban várta őket. Aztán vettek egy háziállat kamerát.