Lifestyle

Ezt művelik magukkal a mai lányok: Teljesen eltorzul az arcuk - fotók

Borzasztó irányba haladunk.

Megfelelési kényszer

Egy brit reklámügynökség arra kért néhány tinit, hogy mutassák meg, hogyan posztolnák a saját arcukról készített képet a közösségi oldalaikon. A cég arra volt kíváncsi, hogy a fiatalok mekkora megfelelési kényszert éreznek, és hogy ez mennyire tükröződik a közösségi médiában megosztott fényképeiken. A Selfie Harm nevű sorozathoz egy profi fotós készített néhány retusálatlan arcképet, majd megkérték a fiatalokat, hogy módosítsák úgy a fotóikat, hogy azt akár a Facebookon is megoszthassák. Egészen meglepő és vicces eredmény született, a következő oldalon mutatjuk egy galériában a fotókat.

Még nincs vége, lapozz!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.