Lifestyle

Eldobod az agyadat, ha megtudod, hogy egy tanulmány szerint mi biztosíthatja a férjek hosszabb és egészségesebb életét

Több kutatást is végeztek már a házaspárok egészségének változásával kapcsolatban az idő előrehaladtával, és a legfrissebb újfent megerősítette, hogy valami - pontosabban valaki -, képes meghosszabbítani a férjek életét.

Egy uralkodó típusú feleséggel akár éveket is nyerhetnek a férfiak

Bizonyára előtted sem ismeretlen a mondás: „boldog feleség, boldog élet”. Márpedig egyes feleségek akkor boldogok, ha az van, amit ők akarnak. Erre tessék, egy tanulmány arra világított rá: azok a férfiak, akiknek a feleségük hordja a nadrágot, tovább élnek. Persze nem azért, mert beosztja az idejüket, azt, hogy mire költhetnek, és mikor mehetnek el kocsmázni a barátaikkal. Egész más minőségben járul a férjek egészségéhez egy „uralkodó típusú” asszony.

De már korábbi tanulmányok is kimutatták, hogy a házastársak igenis hatással lehetnek egymás egészségére és hosszú élettartamára. Hogyan tehetik meg?

Lapozz tovább!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Bika ma könnyen megbánthat valakit, akit szeret. Napi horoszkóp!
Sztárok
Nem esett messze az alma a fájától! A szívdöglesztő Paris pont olyan megnyerő és sármos, mint világhírű édesapja, Pierce Brosnan.
Sztárok
Katalin hercegné nemrég egy fontos eseményen vett részt, ahova férje, Vilmos is elkísérte. A leendő királyné egy ponton férje felé fordult, fagyos pillantása pedig komoly üzenetet rejtett…